|
 |
 |
|
|
Teraz jest Wt wrz 07, 2010 6:11 pm
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Kia Motors Genewa 2010 - PREMIERA!
| Autor |
Wiadomość |
|
dirtyrider
|
 Kia Motors Genewa 2010 - PREMIERA!
1. Światowa premiera Kia Sportage – całkowicie nowego SUVa
2. Światowa premiera Kia Venga EV – koncepcji elektrycznego hatchbacka segmentu B
3. Europejska premiera koncepcyjnego sedana Kia Ray z napędem hybrydowym typu 'plug-in'
Aby uświetnić dzisiejszą światową premierę nowego Sportage na osiemdziesiątym już z kolei – Salonie Samochodowym w Genewie 2010, Kia Motors wystawia aż trzy wersje modelowe swego przebojowego SUVa.
Nowy Sportage zajmuje czołowe miejsce w imponującej gamie pojazdów marki Kia prezentowanej na tegorocznym salonie genewskim obok przyjaznej środowisku naturalnemu submarki „Eco Dynamics” – firmującej światowy debiut koncepcyjnej Kia Venga EV o napędzie elektrycznym oraz europejską premierę koncepcyjnego sedana Kia Ray o napędzie hybrydowym typu „plug-in’.
„Filarami naszej tegorocznej obecności w Genewie są aż trzy premiery”, powiedział Hyoung-Keun Lee, prezes zarządu Kia Motors Corporation. „Nawet w czasie obecnego kryzysu ekonomicznego utrzymaliśmy poważne zainteresowanie klientów produktami Kia, co pozwoliło nam zwiększyć udział rynkowy na wielu rynkach świata. W roku ubiegłym nasza sprzedaż wzrosła o 20% i przekroczyła 1,65 mln pojazdów. Jestem przekonany, że to właśnie nowy Sportage, nowa Venga i nowe Sorento oraz coraz bardziej popularna gama cee’da utorują nam drogę do sukcesu w Europie, również dzięki unikalnej w branży, 7-letniej gwarancji producenta” – dodał prezes H.K. Lee.
|
| Pt mar 26, 2010 1:42 pm |
|
 |
|
sympatyk
|
 Re: Kia Motors Genewa 2010 - PREMIERA!
No,no ciekawie ciekawie. Jestem zaskoczony nie powiem.
|
| So mar 27, 2010 10:19 am |
|
 |
|
kombostatik
|
 Re: Kia Motors Genewa 2010 - PREMIERA!
O jestem mile zaskoczony! Mile Kia zaskoczyła.
|
| N mar 28, 2010 6:08 pm |
|
| |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|